Home » Wellness » Massages (1 op 1) » Klassieke Massage

De klassieke massage (ook wel Zweedse massage genoemd) is vooralgericht op het soepel(er) maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen.

De klassieke massage is voor iedereen aan te raden, aangezien veel lichamelijke klachten terug zijn te voeren op een gespannen lichaam. Heeft u algehele klachten, stress, gespannen spieren, hoofdpijn of whiplash? Deze klachten zijn met de klassieke massage goed te behandelen.

Prijslijst Klassieke ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage behandeling van 30 minuten € 30,00
Ontspanningsmassage behandeling van 45 minuten € 45,00
Ontspanningsmassage behandeling van 60 minuten € 60,00

Klassieke ontspanningsmassage is eigenlijk een prettige en effectieve manier om uw lichaam in goede conditie te houden. Zo kunt u preventief ziekte bestrijden en zorgen dat u letterlijk lekker in uw vel blijft zitten. Klassieke massage is niet alleen goed om uw lichaam in goede conditie te houden, maar zorgt er ook voor dat u mentaal in balans blijft.
Wanneer u het belang ziet van een gezonde levensstijl, kunt u bij Reset Lifstyle eventueel kiezen voor een abonnement of Voordeel kaart. Dan heeft u iedere maand een onderhoudsmoment en bespaart u flink op de reguliere prijs. Klik hier voor meer informatie over de jaarkaart.

Aanvullende informatie:

Bij de ontspannende klassieke massage van 30 minuten worden nek, schouders, armen en rug worden behandeld in buikligging.

Bij de ontspannende klassieke massage van 45 minuten worden nek, schouders, armen en rug worden behandeld in buikligging, daarna wordt in overleg het bekkengebied meegenomen en wordt de achterkant van de benen gemasseerd. Nadat u zich heeft omgedraaid wordt de voorkant van de benen gemasseerd of kan gekozen worden voor een extra behandeling van de nek en schouders.

Bij de ontspannende klassieke massage van 60 minuten worden nek, schouders, armen en rug worden behandeld in buikligging, daarna wordt in overleg het bekkengebied meegenomen en wordt de achterkant van de benen gemasseerd. Nadat u zich heeft omgedraaid wordt de voorkant van de benen gemasseerd en wordt een extra behandeling van de nek, schouders gegeven.