• Wil je vandaag gemasserd worden, bel nu meteen.
  • Boek nu onze kennismakingsactie
  • Bestel nu je VIP card voor 25% korting.
  • Reserveer nu onze Black Friday deal
  • Like ons op Facebook en maak kans op gratis massage.
Eerste keer » Aanbod » NFN leden aanbod » Ayurvedische massages » Warme kruidenoliemassage

Warme kruidenoliemassage

Een Abhyanga is een ayurvedische lichaamsmassage met een warme kruidenolie waarbij rekening gehouden wordt met de constitutie, eventuele klachten en vitaliteit van een persoon. De diepgaande ayurvedische massage wordt met aandacht gegeven en geeft lichaam én geest reiniging, voeding en ontspanning.

De olie wordt op lichaamstemperatuur op het lichaam aangebracht. Door de warmte openen de poriën en zullen belangrijke bestanddelen als mineralen en vitamines door de huid opgenomen worden en als voeding dienen voor de lichamelijke functies. Na het opbrengen van de medicinale kruidenolie op de huid zijn de bestanddelen na enkele minuten al aantoonbaar in het bloed te vinden. De olie en massage helpen de afvalstoffen versneld af te voeren, de spieren te ontlasten en het lichaam en geest in een €van ontspanning te brengen.

In deze ayurvedische massage worden circulatiebevorderende massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van speciale marmapunten. Dit zijn drukpunten uit de Ayurveda, die een grote overeenkomst hebben met de (veel jongere en op marma gebaseerde) Chinese acupunctuurpunten.

Deze massage duurt 90 minuten