• Wil je vandaag gemasserd worden, bel nu meteen.
  • Boek nu onze kennismakingsactie
  • Bestel nu je VIP card voor 25% korting.
  • Like ons op Facebook en maak kans op gratis massage.
Eerste keer » Aanbod » NFN leden aanbod

NFN leden aanbod

Ayurveda

Wellness

Tantra (kink)

Naturist en massage

Je bent naturistisch en je vindt het fijn als we beiden bloot zijn. Kan dat? Ik geef inderdaad weleens naturistische massages waarbij zowel de client als de masseur beide bloot zijn. Maar of ik hier open voor sta hangt af van de intentie achter die vraag. Want bloot en massage wordt nogal eens met seks geassocieerd. Vandaar dat ik voorzichtig ben.

Nogal wat massagepraktijken en -scholen doen erg moeilijk over het blote lichaam.  Ik zie het blote lichaam als een natuurlijk gegeven en voor mij staat voorop dat je in de gelegenheid bent om optimaal van de massage te genieten.

Binnen het naturisme is bloot masseren heel gebruikelijk. Op de naturisme camping waar ik vaak kom ben ik gewend om bloot te masseren. Het voordeel is dat degene op de massagetafel zich gelijkwaardig voelt aan de masseur. Want om de billen, de bovenbenen en het borstgebied te masseren is kleding op de massagetafel onhandig. In je blootje masseren en gemasseerd worden is dus fijn bij de juiste intentie.

Wat hebben naturisme en wellness / massage met elkaar te maken?  Dat is de overlap in de doelgroep. Maar het zijn wel verschillende zaken. 

Wellness is oorspronkelijk een Amerikaanse ‘uitvinding’ die zich richt op de combinatie van wellbeing en fitness. Ook naturisme heeft aandacht voor een gezonde leefstijl en ontspanning voor lichaam en geest.

Naturisten doen dit  zoveel mogelijk in evenwicht met de natuur. Men laat de natuur onaangetast en gaat zo veel mogelijk ‘puur op reis’. Bij het naturisme is bloot iets vanzelfsprekends, dat voortkomt uit het streven naar gelijkheid en dat vorm geeft aan het ‘open staan naar anderen’, ‘jezelf bloot geven’ en ‘één met de natuur’.

Voor naturisten hebben we een samengesteld aanbod. 

Tarieven zijn goedkoper, mits je een ledenpas van het NFN upload in formulier wat je later via de mail ontvangt. Hieronder kun je die reserveren.

Wil je toch liever een andere massage, geen probleem, maar laat het vooraf wel weten.