• Wil je vandaag gemasserd worden, bel nu meteen.
  • Boek nu onze kennismakingsactie
  • Bestel nu je VIP card voor 25% korting.
  • Reserveer nu onze Black Friday deal
  • Like ons op Facebook en maak kans op gratis massage.

Personaliseer uw tantrische ervaring met uw keuze aan witte en rode rituelen die zijn inbegrepen in uw Tantra-sessie. Geef deze door bij uw reservering.

Witte Rituelen 

Rode Rituelen

Smudge

Deze oude inheemse praktijk reinigt je geest en geest van negatieve energie, stress en zware emoties. De rook van brandende witte salie wordt door uw auraveld verspreid en vernieuwt uw ziel. Standaard bij elke sessie.

Somatische therapie

Krijg toegang tot uw bio-intelligentie door somatische oefeningen van ademhaling, geluid, plezier en hypnose. Herschrijf de neuronale afdrukken die je niet langer dienen en herstel de pure gelukzaligheid en uitstraling van je oorspronkelijke essentie.


Warme knuffel

Voel de verzorgende omhelzing van je Tantra Master! Een prachtige manier om de buitenwereld los te laten terwijl we samen diep ademhalen en in een vredige staat van gelukzaligheid glippen voor je Tantra-massage. 

Shiva Shakti-meditatie

We beginnen naakt, van aangezicht tot aangezicht gezeten, met het oog starend in het flikkeren van kaarslicht. Ik leid ons door de heilige Shiva Shakti-meditatie, roep onze goddelijkheid aan en vergroot onze verbinding. 


Aromatische reis

Adem de geneugten van aromatherapie in, ontspan je geest en verbeter je aangeboren genezende kracht. Je aromatische blend wordt tijdens je Tantra-massage op de belangrijkste punten toegepast.

Full Body Olieverfschilderij

Drijf af in een staat van zen terwijl je huid een levend canvas wordt. Verschillende borstels worden ondergedompeld in warme kokosolie en sensueel over je hele huid gestreken terwijl je ontspant in pure zintuiglijke gelukzaligheid. 


Chakra zegen

Met de hand gegraveerde chakra-stenen worden op elk chakra-centrum geplaatst en harmoniseren u in een energetische balans. Kosmische geluidsgolven versterken de kracht van de stenen terwijl ik de Tibetaanse chackra klankschalen bespeel.

Godin aanbidding

Nodig je maangodin uit aan de tafel waar je de eer mag hebben om haar heilige tempel met eerbied te aanbidden. Beheers de kunst van het aanraken en ontvang de zegeningen van grotere wijsheid en liefde.


Voetreflexologie

Geniet van een ontspannende voetmassage met rustgevende etherische oliën van pepermunt. Deze oude geneeswijze oefent druk uit op precieze reflexpunten die de inherente genezende kracht van het lichaam activeren.

Bondassage

Bondage creëert een intiem gevoel van vrijheid terwijl je je lichaam overgeeft aan plezier. Geweldig voor mensen met constant leiderschap of belast met verantwoordelijkheid. Laat het allemaal gaan en adem gewoon in! 


After Glow

Het perfecte moment om je ervaring te integreren terwijl we ons lichaam met elkaar verweven in een verzorgende omhelzing. Dompel onder in de warme nagloed terwijl we dankbaarheid delen en onze Tantra-sessie tot een einde brengen.

Yoni / Lingam-massage

Geniet van de lekkernijen van zachte stimulatie voor de levengevende delen van uw tempel. Deze opwindende aandacht nodigt je uit om te vertragen en de diepte van genot te absorberen, vrij van de verwachting van een orgasme. 


Tantra Tribe Exclusieve rituelen

Exclusief voor leden

Wax Play

Smelt in diepe verleiding terwijl hete was sensueel op je lichaam druppelt. Elke druppel nodigt je uit tot je rand terwijl de warmte van genot je naar binnen trekt voor meer!

Kama Sutra

Leer de oude praktijk van Kama Sutra! We nemen een aantal houdingen door en verstrik je in de oerstroom van extase terwijl we door de Kama Sutra-asana's bewegen.

Violet Wand

Zink weg in een erotische trance met de langzame streling van de paarse toverstaf. Uw huid zal naar de gelegenheid stijgen omdat de galvanische frequentie de celreparatie van lera tes overtreft met opwindende sensaties.


Taste of Kink

Prikkel je zintuigen terwijl ik mijn zachte leren flogger over je huid trek in afwachting van impact. Past goed bij het bondassage-ritueel. 

Cupping

Zet het vuur hoger en roep het vuurelement aan! Deze klassieke stijl van Chinese geneeskunde biedt diep genezende voordelen en herstelt je chi.

Anale massage

Duik in de geneugten van anale stimulatie. Mannetjes genieten van de gezondheidsvoordelen van een prostaatmassage, terwijl vrouwtjes het loslaten van strakke bekkenbodem en kegelspieren ervaren.