• Wil je vandaag gemasserd worden, bel nu meteen.
  • Boek nu onze kennismakingsactie
  • Bestel nu je VIP card voor 25% korting.
  • Reserveer nu onze Black Friday deal
  • Like ons op Facebook en maak kans op gratis massage.

Tantra Kink

Welkom bij Kink Lifestyle!

Kink is een van de populairste onderwerpen van seksuele praktijken geworden in de moderne wereld van vandaag. Kink is een internationaal gevierde cultuur die zich onderscheidt door de ongeremde vrijheid van seksuele expressie.

Kink is geworteld in historische praktijken van bondage, discipline, overheersing, onderwerping en sadomasochisme (BDSM). Fetisjen, fantasie en de kunst van het verleiden creëren een eindeloze speeltuin waar je al je wensen kunt ontdekken.

Of je nu nieuw bent in kinkken of een doorgewinterde kinkster , er is een kink waar iedereen van kan genieten. 

Mijn liefde voor kink!

Ik hou van ... de intuïtieve en psychologische verbinding. De heftige emotionele worpen van elk moment. De dynamiek van verschillende rollen en het volledig beleven.

Details !!! De zintuigen en alle manieren om ze te versterken tot hun meest acute en intelligente kracht. Sensuele erotiek. Sense deprivation.

De grens tussen pijn en plezier ontdekken, boeit me. Impactspel, bondage en verschillende vormen van stimulatie met een grote verscheidenheid aan werktuigen creëren mijn favoriete speeltuin.

Het bereiken van extreme staten van kosmisch bewustzijn. Ik gebruik pijn en plezier in therapie als een verkenning van menselijke groei, emotionele beweging, uithoudingsvermogen en spirituele kracht.

Fetisj en fantasie inspireren voortdurend mijn eetlust om volledig aan al mijn wensen te voldoen. Mijn honger, nooit helemaal tevreden als ik me onderdompel in volledig ongeremde seksuele en alternatieve expressie

Wat is jouw kink?

Ontdek een grote verscheidenheid aan kinkpraktijken. Welke stijl vind je het meest aantrekkelijk? Waarom tintelt u? Hoe diep verlang je naar je geheime fantasie? Verken de vele fetisjen om je te overgeven. Bevrijd je wilde kant en sluit je aan bij de kinkcultuur ! 

Ben jij een soft of een hard kinker?

Kom er achter bij de initiatie sessie en reserveer meteen een echte volwaardige sessie. 

Tarieven

Tantra Kink Soft 120 min - € 150,00

Tantra Kink Hard 180 min - € 220,00

Tantra Kink Surprise Dagdeel € 260,00

Voor je een Tantra kink sessie kan reserveren is vooral een kink initiatiesessie noodzakelijk