• Wil je vandaag gemasserd worden, bel nu meteen.
  • Boek nu onze kennismakingsactie
  • Bestel nu je VIP card voor 25% korting.
  • Reserveer nu onze Black Friday deal
  • Like ons op Facebook en maak kans op gratis massage.

LifeCoaching

Mijn belofte aan jou ...

Ik zal een veilige ruimte voor je bewaren om je vrij te uiten.

Ik zal naar je luisteren en je wordt gehoord.

Ik zal je recht op privacy altijd respecteren.

Ik zal je nooit beoordelen.

Ik zal je helpen je uitstraling en kracht te ontdekken.

Coaching

Leven, liefde, seks en relaties

Voel je zelfverzekerd met gecertificeerde kwaliteitscoaching in een comfortabele en veilige omgeving waar we door de vele facetten van het leven kunnen navigeren. Onze sessies gaan verder dan gesprekstherapie die vaak uitputtend en re-traumatisch kan zijn. Ik bied somatische therapie, technieken voor volledig lichaamsbewustzijn, krachtige ademhalingsoefeningen, gepersonaliseerde meditaties en neuronale toegang tot de onderbewuste intelligentie van je lichaam (je ziel).

Ik nodig je uit om de nieuwste cutting-edge psychologie en interpersoonlijke neurale biologie te ervaren, overbrugd met oude therapeutische praktijken en spirituele verlichting. Leef het leven waar je van droomt, bouw gezonde relaties op, leer krachtige praktijken voor volledig lichaamsgenot en seksuele extase, en vind vrede met levensimpact, emoties en spiritueel ontwaken

Enkele onderwerpen van coaching zijn als volgt, maar niet beperkt tot:


Liefde en intimiteit

Bio-intelligntie

Seksuele expressie

De levensfasen


Familie relaties

Geestelijke en emotionele gezondheid

Sacred Feminine

Gezondheid en Vitaliteit


Heilig mannelijk

Tantra & Kama Sutras

Kink, BDSM Fetish & Fantasy

Chakra's & Kundalini


Culturele en voorouderlijke invloed

LGBTQ + Rainbow Tribe

Spirituele ontwakening

Authentieke expressie en identiteit

Hoe ziet een coaching traject er uit

Lichaamsverbinding

Ik leer je contact maken met je lichaam, te leren luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft en te kiezen voor een liefdevolle relatie met jezelf. Hierdoor weet je wat jij wilt in je leven en hoe jij jezelf kan versterken om dit te realiseren.

Verlangens

We werken altijd vanuit een verlangen en ontdekken wat jou blokkeert om je verlangens te verwezenlijken. We creëren een relatie met die blokkades om ze in beweging te brengen. Daarnaast doen we meditaties en ademhalingsoefeningen, waardoor je contact maakt met je intuïtie.

Ademhaling, beweging en geluid

Ik leer je je intentie, ademhaling, beweging en geluid in zetten om je emoties te voelen op een gezonde en zelfs voedende manier. Hierdoor kan je je verdriet, angst en boosheid van het moment op een veilige manier en een gepland moment doorvoelen en leer je oude emoties los te laten.

Kracht

Dit alles helpt jou in de rest van je leven, zodat je ook bij nieuwe levensuitdagingen en moeilijke momenten kracht uit jezelf kan halen.

Life coaching

Ik kan je helpen met kleine en grote vraagstukken, zoals jaloezie, schaamte, onzekerheid, bindingsangst, verlatingsangst, existentiële eenzaamheid en het verwerken van rouw.

Tantra Traject

Na een uitgebreide intake, de initiatiesessie weet ik wat jij nodig hebt en kom ik met een voorstel  voor een traject, zodat jij alleen of met je partner weer heerlijk kan gaan genieten van Tantruische sex.