• Wil je vandaag gemasserd worden, bel nu meteen.
  • Boek nu onze kennismakingsactie
  • Bestel nu je VIP card voor 25% korting.
  • Reserveer nu onze Black Friday deal
  • Like ons op Facebook en maak kans op gratis massage.
Eerste keer » Aanbod » Massages & Behandelingen » Tantra Massages, sessies, rituelen & Coaching

Tantra Massages

Reserveer eerst een Initiatiesessie, daarna is duidelijk wat Tantra voor jou kan doen. Is het voor jou pure beleving of ga je voor een helend traject. 

Sta me toe om de krachtigste massage die er bestaat te introduceren!

Sommigen zeggen misschien dat het te gewaagd is, maar deze pure intieme ervaring staat boven alle andere als het gaat om intense resultaten.Het uitlokken van de oer-seksuele energie in je lichaam transformeert je in een tempel van zintuiglijke gelukzaligheid.

Lichaam

Elk detail van je lichaam wordt onderzocht met zorgvuldige intuïtieve aandacht. Pijnen, pijn en elk ongemak worden grondig verlicht.

Een combinatie van licht sensuele aanraking en diepe spierontspanning wordt uitgevoerd met gespecialiseerde technieken zoals een exotische dans op je lichaam. We zijn vanf een tweede sessie allebei naakt, waardoor we een gelijk gevoel van kwetsbaarheid, vertrouwen en connectiviteit hebben.

Geest

Tantrische energie is ongelooflijk krachtig en creëert het vermogen om een ​​hogere bewustzijnsstaat te bereiken. Eenmaal ontwaakt, laat het gevangen fysieke en mentale pijn zoals angst, verdriet en schuld ontsnappen.

Zaken als depressie, stress, bipolair, eenzaamheid, mentale vermoeidheid, een laag zelfbeeld, enz ... worden verminderd en vervangen door een vervuld en persoonlijk bekrachtigd zelfgevoel.

Ziel

Kundalini stroomt als een rivier, het opruimen van de rommel in uw energie- lichaam, ontwaken je root chakra (energie centrum aan de basis van je ruggengraat). Door deze energie te stimuleren, stijgt je kundalini door alle zeven chakra's als een sterke fontein van water die je ruggengraat omhoog beweegt . Alle zeven chakra's worden geactiveerd en creëren een bloeiende kracht door je hele ziel

Wie krijgt een tantrische massage?

Iedereen! Uw buurman, vrienden, familieleden, de mensen die u koffie serveren, uw auto repareren en uw belastingen betalen. Mensen van alle leeftijden en rangen en standen. Je zou verbaasd zijn hoe vaak het echt is geworden. Aanbevolen door relatietherapeuten en vele zorgverleners.

Heren... Ik ben gespecialiseerd in de heilige kunst van het goddelijke mannelijke. Voel je veilig en vrij van oordeel terwijl we tantrische geneeskunde uitnodigen om je pracht te verlichten. Moge je de kracht krijgen als de rechtmatige, heerlijke god die je bent.

Voor koppels, ga naar Tantra arrangementen

Wil je kennismaken met tantra, reserveer dan de Initiatiesessie. Deze Initiatiesessie eindigt met een Yoni of Lingammassage


Wat is de Initiatiesessie

Voor wie is deze sessie nuttig?
Wat zijn de mogelijkheden na deze sessie?

Tantra coaching voor meer tantrische sex in je leven

Yoni en Borst Massage

Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk. Als bonus worden ook je borsten gemasseerd.

Lingammassage

Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Voor koppels, ga naar Tantra arrangementen