• Wil je vandaag gemasserd worden, bel nu meteen.
  • Boek nu onze kennismakingsactie
  • Bestel nu je VIP card voor 25% korting.
  • Reserveer nu onze Black Friday deal
  • Like ons op Facebook en maak kans op gratis massage.

Klassieke Massage

De klassieke massage (ook wel Zweedse massage genoemd) is vooralgericht op het soepel(er) maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen.

De klassieke massage is voor iedereen aan te raden, aangezien veel lichamelijke klachten terug zijn te voeren op een gespannen lichaam. Heeft u algehele klachten, stress, gespannen spieren, hoofdpijn of whiplash? Deze klachten zijn met de klassieke massage goed te behandelen.

Klassieke massage is eigenlijk een prettige en effectieve manier om uw lichaam in goede conditie te houden. Zo kunt u preventief ziekte bestrijden en zorgen dat u letterlijk lekker in uw vel blijft zitten. Klassieke massage is niet alleen goed om uw lichaam in goede conditie te houden, maar zorgt er ook voor dat u mentaal in balans blijft.
Wanneer u het belang ziet van een gezonde levensstijl, kunt u bij Reset Lifstyle eventueel kiezen voor een abonnement of Voordeel kaart. Dan heeft u iedere maand een onderhoudsmoment en bespaart u flink op de reguliere prijs. Klik hier voor meer informatie over de jaarkaart.