• Wil je vandaag gemasserd worden, bel nu meteen.
  • Boek nu onze kennismakingsactie
  • Bestel nu je VIP card voor 25% korting.
  • Reserveer nu onze Black Friday deal
  • Like ons op Facebook en maak kans op gratis massage.

Detox massage 

Massage helpt het lichaam om afvalstoffen los te laten en de systemen op te schonen. Dit gebeurt doordat het stimulatie van de huid positief doorwerkt op de stofwisseling op celniveau. Het lichaam gaat beter verbranden en door de stimulatie van onder andere de bloedsomloop. Door de betere verbranding kan het lichaam de afvalstoffen die geproduceerd worden in het dagelijks functioneren dus beter af voeren.
Een detox massage is erop gericht het lichaam te helpen bij het ontgiftingsproces. Bij een goed functionerend systeem doet het lichaam dit 's nachts, wanneer we slapen. Door een stevige klassieke massage wordt een sterke prikkel aan de huid gegeven. Deze prikkel zorgt plaatselijk voor een betere doorbloeding van de huid en in het hele lichaam indirect ook voor een verhoogde stofwisseling. In combinatie met de ontspanning die bereikt wordt door de massage, wordt het lichaam in staat gesteld om afvalstoffen los te laten, waardoor het lichaam beter gaat functioneren.
Deze massage kan heel mooi ingezet worden ter ondersteuning van een ontslakkingskuur, bij afslanken of wanneer je merkt dat je last hebt van stressgerelateerde klachten, oververmoeidheid, darmklachten, overmatig zweten of slapeloosheid.

Op de dag van de Detox massage kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.

Detox behandelingen:

Bij de behandeling van 60 minuten wordt de achterkant van het lichaamen krijgt de nek extra aandacht en wordt ook de voorkant van met name de borst, armen en bovenbenen meegenomen in de behandeling.
Tijdens deze behandelingen wordt natuurlijk extra aandacht besteed aan gebieden waar meer spanning zit, maar het streven is vooral om lekker ontspannen van de behandeltafel af te stappen.

Een Detox massage wordt altijd aangepast aan uw wensen. Ondanks dat het hier om een stevige massage gaat is het vooral belangrijk dat je tijdens de massage goed kunt ontspannen, dus het streven is altijd om geen pijn te ervaren zodat je relaxt weer van de behandeltafel stapt. Eventueel kunnen we naast de massage ook adviseren over een gezonde manier van ontgiften in combinatie met voedingssupplementen die het reinigen van het lichaam ondersteunen.