• Wil je vandaag gemasserd worden, bel nu meteen.
  • Boek nu onze kennismakingsactie
  • Bestel nu je VIP card voor 25% korting.
  • Reserveer nu onze Black Friday deal
  • Like ons op Facebook en maak kans op gratis massage.
Eerste keer » Aanbod » Arrangementen & specials » Special Massage Treetments

Special Massage Treetments

Laat je verrassen door een van deze bijzondere oliemassage, welke uitgebreid kan worden tot en volledig arrangement met een culinaire verrassing. Neem hier voor contact op. Dan maken wij dit moment voor jou volledig op maat. Deze kan je dan ook niet zelf reserveren.

Cotton Delight Moment

Voor de huid is katoenzaadolie een fijne olie. Het heeft een lichte, niet vette structuur, waardoor het goed in de huid trekt en de poriën niet verstopt. De olie verzorgt en beschermt de opperhuid en voorkomt dat onzuiverheden te diep in de huid kunnen doordringen. Katoenzaadolie kan ruwe huid glad maken en helpen om droge en beschadigde huid te verzachten. Daarnaast beschermt katoenzaadolie de huid voor uitdroging door haar te helpen om vocht vast te houden. 

Baobab Journey Moment

De Baobab is een vreemdsoortige boom, die voorkomt in Madagaskar en de Afrikaanse savannes. De Baobabboom kan wel 500 tot 600 jaar oud worden en ruim 40 meter hoog. Baobabolie is een olie die afkomstig is van de zaden van de baobabboom. Het is een heerlijke vochtinbrengende en verjongende olie, die zeer geschikt is voor de droge en ouderwordende huid. Baobabolie bevat vitamine A, D, E en F en Omega-3, Omega-6 en Omega-9 vetzuren die de huid voeden en verjongen. De olie wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en laat de huid zacht en fluweelachtig aanvoelen. Baobabolie hydrateert de huid en haar. Hij wordt snel opgenomen in de huid en verbetert de elasticiteit van de huid.

Moringa Safari Moment

Moringa olie kan rimpels verminderen en kan stevigheidsverlies van de huid voorkomen. De olie zit vol met anti-oxidanten die het verouderingsproces kunnen vertragen en helpen ter bescherming van vrije radicalen. Het maakt het haar zachter en glanzender en verlicht de hoofdhuid bij schilfers en een droge huid.

Alle treetments duren 90 minuten of laat het verwerken in een arrangement.