• Wil je vandaag gemasserd worden, bel nu meteen.
  • Boek nu onze kennismakingsactie
  • Bestel nu je VIP card voor 25% korting.
  • Reserveer nu onze Black Friday deal
  • Like ons op Facebook en maak kans op gratis massage.
Eerste keer » Aanbod » Arrangementen & specials » Body Mind Soul Arrangement

Arrangementen Body, Soul, Mind & Love Escape

Genieten is je eerste levensrecht

Van jezelf, van elkaar, het leven en de liefde.

Soms ontbreekt het ons aan de tijd of inspiratie of zie je door de bomen het bos niet meer! Geen nood.
Respectvol en discreet introduceren wij je in onze “Body Mind Soul room” met liefdevolle aandacht en aanwezigheid.
We helpen je de balans weer te herstellen om méér of wéér te kunnen genieten. 

Arrangementen

Voor haar

Je hebt een vol leven, een carriere, misschien de zorg voor kids of ouders en dat doe je met plezier. Tijd voor jezelf ontbreekt wel eens en al die ballen in de lucht houden voelt soms ook als balanceren. Je zou wat meer willen ontspannen en rust vinden in je hoofd en lijf. Je levenslust voelen en op-en-top de vrouw zijn, die je ook bent. Zacht en vrouwelijk, sensueel en ontvankelijk. Genieten van liefdevolle aanraking en oprechte aandacht in optima forma. 

Voor hem

Je hebt veel verantwoordelijkheden, drukke baan, misschien een gezin, en een boeiend leven waar je volop in staat. Soms ontbreekt de tijd voor jezelf en ervaar je de druk van alles wat je wilt realiseren. Je hoofd zit vol en je lijf verlangt naar rust en liefdevolle aanraking. Even je agenda loslaten, nieuwe energie opdoen en op alle niveaus (body, mind, spirit) ontspannen.

Voor jullie samen: lust for life!

Jullie hebben een goed en liefdevol leven samen. Veel wensen vervuld en ook een verlangen naar meer of anders genieten van en met elkaar. Het plezier in het contact en elkaars lijf opnieuw ontdekken, elkaars vuurtje lekker weer opstoken. Nieuwe inspiratie zoeken in de liefde en intimiteit, verwenmomenten creëren en de liefdesbatterij weer opladen. 

Reset Love
Verlangen jullie naar andere manieren van samenzijn, om de vonk weer te voelen en het vuurtje wat aan te wakkeren? Of wil je je geliefde verrassen met iets speciaals, iets prikkelends en onbekends?

Laat je dan in vervoering brengen tijdens onze reset love, een ervaring, waarbij je liefdevol  aangeraakt wordt, terwijl je samen bent. Een beetje spannend, maar vooral een heerlijk warm bad van zachtheid en vloeiende bewegingen, altijd respectvol en afgestemd.

Inhoud: een zinderende massage (lengte en duur in overleg) waarbij jullie elkaar leren gaan waarderen en masseren.  Jullie worden ontvangen met een drankje en we sluiten af met wat lekkernijen. Indien gewenst kan een arrangment ookmeerdaags worden. 

*Het is mogelijk hier nog wat andere ingrediënten aan toe te voegen. 

Senses of desire
Een verrassend heerlijke reis, waarbij verschillende zintuigen geprikkeld worden, met als afronding een sensuele massage. Dit arrangement is inclusief heerlijke hapjes en drankjes naar wens. 

Samen met je geliefde ontvang je van ons verschillende zinnenstrelende ervaringen, die jullie relatie nog meer zal doen spetteren en stralen en wellicht inspireren. 

Arrangementen: Body Mind Soul

Om voluit te genieten

De arrangementen worden volledig afgestemd op jouw/jullie wensen.
Elementen kunnen zijn: “Awakening of the senses”, verschillende (tantrische) massagevormen, rituelen en wellness onderdelen zoals een pakking.
Aanraking (het aangeraakt worden) staat centraal.

Het uitgangspunt is dat liefde heilig is en laten je dat dan ook ervaren in iedere “Body Mind Soul” die wij verzorgen.

We laten ons inspireren door rituelen en leermeesters uit verschillende stromingen, waaronder tantra, Advaita Vedanta, Taoïsme. Samen hebben we een liefdesrelatie, waarin we dit leven en toepassen, wat ons leven lustvol en levendig maakt.

Onze diensten bieden we aan in Almere

Note: Onze arrangementen s zijn gericht op liefdevolle aanraking en niet op erotiek/seksueel genot.
Wij verlenen dus géén seksuele diensten. 


Informatie & contact 

Discretie en privacy staan bij ons in een hoog vaandel, zowel voor jou als voor ons. Door middel van het formulier kun je met ons contact opnemen. Wij bellen dan graag een keer om jouw of jullie wensen te bespreken zodat we tot een passend arrangement kunnen komen. 

Na ontvangst van je bericht, nemen wij telefonisch contact met je op, op jouw voorkeursmoment. 

Uiteraard kan je ook gewoon uit het bestaande aanbod kiezen en reserveren.